Macedonia icon--caret
Publications

Press coverage

Macedonia
Marketing365
Започнува пријавувањето за Epica Awards 2020
2020-07-17
Macedonia
Marketing365
На 5 и 6 март ќе се одржи првото издание на Epica Awards Шри Ланка
2020-02-26
Macedonia
Marketing365
Пијуш Панди е добитник на наградата Creative Leaders Tribute на Epica Awards
2019-10-23
Macedonia
GridMacedonia
Пијуш Панди е добитник на наградата Creative Leaders Tribute на Epica Awards
2019-10-23
Macedonia
Marketing 365
Epica Awards воведува наградна категорија за родова еднаквост
2019-07-25
Macedonia
Marketing 365
McCann Worldgroup Romania прогласена за најдобра агенција во Централна и Источна Европа на Epica Awards 2018
2018-11-22
Macedonia
Marketing 365
Прогласени победниците на Epica Awards 2018
2018-11-16
Macedonia
Marketing 365
Објавени финалистите за Epica Awards
2018-11-08
Macedonia
Marketing 365
Објавени имињата на главнитe говорници на Epica Awards
2018-11-05
Macedonia
Marketing 365
Продолжен рокот за пријавување на Epica Awards до 15 октомври
2018-10-01
Macedonia
Marketing 365
Epica Awards open for entries
2018-09-04
Macedonia
Marketing 365
Маркетинг365 во жирито на Epica Awards – рамо до рамо со AdWeek, Campaign, The Drum, AdIndex….
2018-07-24